TiliaNatura

Maartje Didgeridoo

Begeleiding

Ben je op zoek naar zorg of begeleiding voor jezelf of een familielid? In 2021 ben ik gestart als ZZP’er na zo’n 20 jaar in verschillende zorginstellingen te hebben gewerkt. Ik ben opgeleid als activiteitenbegeleider, en heb ook jaren meegedraaid op woonvoorzieningen in de basiszorg. Ik heb gewerkt met zowel ouderen als kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking. In de loop der jaren heb ik scholingen gevolgd op het gebied van: autisme, dementie en omgaan met gedragsproblemen.

Wat mijn werkwijze onderscheidend maakt, is dat ik veel gebruik maak van mijn creativiteit: Ik houd van koken, tekenen, muziek en zingen. Zoek je naast, of tevens, structuur en daginvulling ‘basiszorg’, dan kan ik ook daar van dienst zijn gezien mijn jarenlange ervaring hiermee. Ik heb veel gedaan aan persoonlijke ontwikkeling, zoals een NLP master-practitioner opleiding. Hierdoor heb ik mezelf en anderen beter leren begrijpen, wat goed van pas komt bij het begeleiden van cliënten en hun familie. Verder werk ik op een belevingsgerichte manier met klank, waaronder: klankschalen, didgeridoo, fluit en RAV-drum Het blijkt uit wetenschappelijk onderzoek dat heel veel doelgroepen daar baat bij hebben, en dat het bijdraagt aan ontspanning en afname van gedragsproblemen.

Ik straal rust uit, en kan bij gedragsproblemen goed grenzen stellen of humor inzetten. Ik heb veel gewerkt met mensen die niet kunnen praten. Het is mijn missie om ze zo goed mogelijk te begrijpen, de begeleiding te geven die ze nodig hebben, en ze gewoon een fijne dag te bezorgen.

Zoek je een creatieve, zorgzame begeleider? Heb je behoefte aan ondersteuning bij creatieve en belevingsgerichte activiteiten of basiszorg? Neem dan gerust contact met mij op.

SoloPartners logo CAT logo GAT logo

Gennepstraat 7
5043LE Tilburg
tel: +31 6 14102448
e-mail: info@tilianatura.nl
kvk: 81717199