TiliaNatura

EMB Bloedtest Tilburg

EMB bloedtest door TiliaNatura in Tilburg: Een uitgebreide bloedtest die op eenvoudige wijze inzicht geeft in je gezondheid. Geschikt voor iedereen die een algemene gezondheidscheck wil, maar vooral bij chronische klachten waarvan je eindelijk de oorzaak wilt weten.

Loop je al lange tijd met klachten maar weet je niet waar dit vandaan komt? Ben je moe, futloos, slaap je slecht, vergeet je van alles en/of heb je last van je darmen? Heeft je huisarts nog niks kunnen vinden? Of wil je gewoon eens weten hoe jouw gezondheid ervoor staat met een test die heel veel verschillende processen in je lichaam in kaart brengt? Dan kan een Energetische Morfologische Bloedtest (EMB bloedtest) de oplossing zijn! Dit is een test die heel veel verschillende verstoringen/problemen in het lichaam kan aantonen, en wordt nu ook aangeboden bij TiliaNatura in Tilburg!

Hoe ziet jouw bloed er uit?

Bloedtesten in de reguliere zorg kunnen bloedarmoede, ijzertekort, schildklierafwijkingen, auto-immuunziekten en bepaalde infecties aan het licht brengen. Maar uit het bloed kan je nog véél meer informatie halen! Want de EMB bloedtest geeft een holistische benadering van een bloedonderzoek. Deze test heeft tot doel mogelijke voedingstekorten, energetische verstoringen en belastingen inzichtelijk te maken, want deze liggen vaak ten grondslag aan je klachten. Ook kan je een bloedonderzoek uit laten voeren als een algehele check voor jouw gezondheid.

Wat meet de bloedtest?

Darm parameters

Tevens worden er ook reguliere meetmethodes gebruikt voor de bepaling van:

Hoe gaat de EMB test in zijn werk?

Tijdens het consult neem ik met een vingerprik een klein druppeltje bloed af. Dit stuur ik vervolgens naar het lab, waar het verder wordt onderzocht. Over het algemeen is binnen 3 à 4 weken de uitslag bekend. Op basis van deze uitslag maak ik een passend persoonlijk voedings- en suppletieadvies voor je. Wil jij dit ? Stuur een berichtje via het aanmeldformulier voor een afspraak of een vrijblijvend kennismakings gesprek.

Tarief

EMB test: €205,-

EMB test plus: €310,-

Let op: deze bloedtest is geen vervanging van medisch advies van je huisarts.

SoloPartners logo CAT logo GAT logo

Gennepstraat 7
5043LE Tilburg
tel: +31 6 14102448
e-mail: info@tilianatura.nl
kvk: 81717199