TiliaNatura

Klankinstrumenten

Klankontspanning

Heb je behoefte aan een time out: Even helemaal stil in je hoofd, niks moeten, alles loslaten? Een klankmassage zou zomaar precies dat kunnen zijn wat je dan nodig hebt. Het enige wat je hoeft te doen is op de massagetafel gaan liggen, en de ogen sluiten. Vaak weten we wel dat we meer moeten ontspannen maar weten niet meer hoe. Hierdoor putten we onszelf uit. Een klankbehandeling kan je helpen om je hoofd even uit te zetten. Het parasympathische zenuwstelsel krijgt hierdoor eindelijk de kans om het lichaam in de broodnodige herstel modus brengen.

Onze overspannen maatschappij en levensstijl maken dat ons sympathische zenuwstelsel overactief is, waardoor we in een constante vecht en overleef modus zitten.

Klankmassage

Bij een klankmassage kunnen er klankschalen op en om je lichaam geplaatst worden. De trillingen bij het aanslaan bezorgen jouw lichaam een zachte massage, de hersengolven vertragen. Verder wordt er gebruik gemaakt van koshi’s, een oceandrum, gong, rainstick en nog veel meer.

Wie regelmatig een klankschaalmassage ondergaat, kan beter in balans blijven in tijden van stress, wat in hoge mate preventief werkt. Klankschalen kunnen je helpen herstellen na ziekte, of om gezond te blijven. 

Een korte opsomming van klachten waarbij klank zou kunnen helpen:

SoloPartners logo CAT logo GAT logo

Gennepstraat 7
5043LE Tilburg
tel: +31 6 14102448
e-mail: info@tilianatura.nl
kvk: 81717199