TiliaNatura

Pompoenplant

Orthomoleculaire therapie en leefstijl coaching Tilburg

Misschien heb je last van vermoeidheid of andere chronische klachten die al jaren geleden zijn begonnen. Je weet de oorzaak niet, en hebt in de reguliere gezondheidszorg nog geen oplossing gevonden. Misschien wil je heel graag gewoon weer fit en energiek zijn, en weet je gewoon niet waar je moet beginnen. Mogelijk heb je allerlei dingen geprobeerd zonder gewenst resultaat, en verdwaal je in allerlei dieet hypes. Is brood nou wel of niet gezond? Supplementen, zijn die echt nodig en welke dan? Moet gezond eten nou echt zo duur zijn? Moet je altijd biologisch eten? Ik kan je helpen bij herstel van chronische klachten, en bij preventieve gezondheidszorg. Vanuit mijn praktijk in orthomoleculaire therapie Tilburg werk ik met passie om uit te vinden wat de oorzaak is van jouw klacht, en wat jij nodig hebt om weer fit en energiek te worden. Ik ben gespecialiseerd in klachten op het gebied van:

Maar je kunt ook bij mij terecht met klachten zoals:

Werkwijze:

- Je krijgt voor het eerste consult een intakeformulier. Dit vul je in en we bespreken het tijdens de intake. Hieruit volgt een eerste voedings of suppletieadvies.

- Afhankelijk van de klachten, en of die aanhouden na een eerste leefstijlverandering kunnen we enkele andere analyses maken door middel van:

- Het advies kan de volgende elementen bevatten: Voeding, beweging, kruiden, supplementen, detoxen, stressreductie.

- Bij het schriftelijke leefstijladvies ontvang je allerlei leuke tips met recepten, tips om op een handige manier je gezonde voeding binnen te krijgen. Soms is er wat ondersteuning nodig om de adviezen toepasbaar te maken in jouw drukke agenda. Ook geef ik zo nodig adressen waar je lokaal aan gezonde producten kunt komen.

In het geval dat ik supplementen adviseer, een aantal basis supplementen van het merk Vitakruid heb ik op voorraad, en kun je als je wilt direct bij mij aanschaffen.

SoloPartners logo CAT logo GAT logo

Gennepstraat 7
5043LE Tilburg
tel: +31 6 14102448
e-mail: info@tilianatura.nl
kvk: 81717199