TiliaNatura

Werkfitvitaal

Voor de werkgever

Er is tegenwoordig veel ziekteverzuim op de werkvloer. Vaak betreft het hier langdurige uitval door burn-out, depressie of andere chronische klachten. 80% van deze klachten komt door stress.

Als werkgever is het dus een belangrijk taak om gezonde, vitale en gemotiveerde werknemers te houden.

Dit zorgt namelijk voor verhoging van de arbeidsproductiviteit , gezellige werksfeer, vermindering van ziekteverzuim en het hebben van een succesvol bedrijf .

Hoe pak je dit als werkgever nu aan? Natuurlijk is het goed om de juiste hulpmiddelen te hebben en stressklachten etc. bespreekbaar te maken d.m.v. functioneringsgesprekken.

Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om trajecten aan te bieden bij werknemers die in ziekteproces zitten of preventief te handelen d.m.v. het aanbieden van lezingen, trajecten, workshops alsook massages en klankschaalsessies. Hierin biedt Werkfitvitaal uitkomst.

Werkfitvitaal is een samenwerking van Maartje Lindhout van TiliaNatura en Peggy Meewis van www.be-leef.eu. Het is ontstaan door uit te gaan van het idee om mensen bewuster te maken op het gebied van lichamelijke gezondheid en stressklachten.

Maartje heeft een praktijk voor Orthomoleculaire therapie en leefstijlcoaching in Tilburg. Hier werkt ze met voeding en suppletieadvies, en leefstijl. Ook geeft Maartje klankmassages, in het kader van stressreductie.

Peggy heeft een therapie en coachingspraktijk in Geertruidenberg, waar ze o.a. mensen helpt, die niet lekker in hun vel zitten, die stress en lichamelijke klachten hebben. Dit doet ze d.m.v. voetreflex en Tuina therapie, hypnose en regressietherapie, healing reset methode, systemisch coaching en spiertesten.

Onze aanpak start met actief fysiek herstel, waarna de stap volgt van het herkennen van patronen, die hebben bijgedragen aan uitval. Hierna gaan we actief oefenen met nieuw gedrag bij stresssituaties, zowel tijdens de sessies als in werk en privé.

Resultaat:

SoloPartners logo CAT logo GAT logo

Gennepstraat 7
5043LE Tilburg
tel: +31 6 14102448
e-mail: info@tilianatura.nl
kvk: 81717199